fiset metalic

Intr-un birou monoton din punct de vedere cromatic, adaugarea unui element distinct poate face o diferenta semnificativa. Aici intervine fisetul metalic cu usi galbene, un dulap de depozitare practic si atragator! In acest articol, vom explora caracteristicile si beneficiile unui model oferit de furnizorul Viamond.ro.

O pata de culoare in birou

Daca esti in cautarea unui mod de a aduce mai multa culoare si vitalitate in biroul tau, un fiset metalic galben este alegerea perfecta! Culoarea galbena este cunoscuta pentru faptul ca aduce energie si bucurie, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra mediului de lucru. In plus, respectivul fiset poate servi ca un element decorativ placut pentru biroul tau.

Un dulap practic pentru pastrarea bibliorafturilor

Fisetul metalic galben oferit de viamond.ro este ideal pentru pastrarea bibliorafturilor si a altor documente importante. Cu usile sale galbene stralucitoare, acesta va iesi in evidenta intr-un mod placut. Acesta este perfect pentru a pastra dosarele si documentele organizate si la indemana.

Caracteristici cheie

4 rafturi pentru mai mult spatiu de depozitare

Acest fiset galben are 4 rafturi generoase, care pot sustine o greutate de pana la 50 kg fiecare. Aceasta capacitate de depozitare il face potrivit atat pentru utilizarea comerciala, cat si pentru cea industriala. Poti stoca o varietate de documente, carti si obiecte in acest dulap spatios!

Dimensiuni convenabile

Cu dimensiunile sale de 80x35x180 cm, acest fiset are un design compact, care nu ocupa mult spatiu in birou. Cu toate acestea, ofera suficient spatiu pentru a organiza eficient documentele si materialele tale.

Constructie solida din otel

Fisetul este construit din otel rezistent, asigurandu-te ca documentele tale sunt in siguranta. Constructia solida il face durabil si potrivit pentru utilizarea indelungata.

Sistem de inchidere sigur

Pentru a garanta securitatea documentelor tale, fisetul metalic galben vine cu un sistem de inchidere in 3 puncte: sus, jos si mijloc. De asemenea, este dotat cu o incuietoare care vine cu 2 chei, pentru a pastra continutul in siguranta.

Certificari de calitate

Acest produs are numeroase certificari, inclusiv pentru Managementul Calitatii, Managementul Mediului si Managementul Sanatatii si Securitatii. Aceste certificari atesta calitatea si standardele ridicate ale produsului.

Usor de asamblat

Un alt avantaj major este faptul ca fisetul galben va fi livrat in stare complet asamblata! Acest lucru inseamna ca poate fi imediat integrat in biroul tau, fara a pierde timp pretios.

In concluzie, fisetul metalic galben oferit de Viamond.ro este o alegere excelenta pentru birourile care au nevoie de un strop de culoare si organizare. Cu caracteristicile sale impresionante, acest fiset nu numai ca va imbunatati aspectul biroului tau, dar iti va si facilita accesul la documentele esentiale. Cu pretul sau accesibil si durabilitatea sa, este o investitie inteligenta pentru orice birou!

Intrebari frecvente

1. Este acest fiset potrivit pentru birourile mici?

Da, acest fiset are dimensiuni convenabile si poate fi integrat cu usurinta in birourile de orice marime.

2. Cat de usor se poate asambla fisetul?

Produsul va fi livrat in stare complet asamblata, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa depui niciun efort si il vei putea utiliza imediat.