”Sunt scriitor, creator, gânditor, cercetător și Om, mai ales Om”.

Asa se descrie Florin Alexandru, autorul cartii Magia despartirii. Eu personal sunt de acord cu el. In primul rand, suntem oameni. Sunt femeie, apoi fiica, prietena, iubita, mama, de aceea cred ca e normal sa ma pun pe primul loc in viata mea. Si nu o spun din egoism, o spun din faptul ca trebuie sa ma cunosc foarte bine inainte ca ceilalti sa-mi inteleaga trecutul. Cunoaste-te si iubeste-te pe tine inainte de a putea incepe sa vorbesti despre vietile altora.

Magia despartirii de Florin Alexandru – o carte despre toleranta

Pentru ca cine stie mai bine decat mine ce imi lipseste, ce vreau si ce simt? Daca nu-mi pasa, nimanui nu-i pasa. Nu este corect sa-i judeci pe ceilalti, sa te eviti de tine si sa refuzi sa te uiti in oglinda. Magia despartirii de Florin Alexandru este o experienta de viata si ma bucur ca a fost scrisa de un barbat. Asa putem vedea noi femeile ce gandesc barbatii.

Sa le intelegem starea, durerea, temerile si poate ca putem inceta sa le criticam atat de aspru. La urma urmei, ei sunt oameni la fel ca noi. Noi doar construim altfel. Florin Alexandru, cu ajutorul Ramonei Rotariu, ne povesteste cateva povesti din viata reala, dintre care doi protagonisti, fiecare cu povestea lui.

Magia despartirii de Florin Alexandru – cum ne influenteaza schimbarile?

Cu totii avem diviziuni de active, cred. Cred ca dupa aceste despartiri vor avea loc schimbari majore in viata fiecaruia. Pentru ca orice experienta negativa creeaza o serie nesfarsita de intrebari: ce sunt, ce fac, ce gresesc, cand voi fi fericit? Dar „ceea ce nu te omoara te face mai puternic”, subliniaza foarte clar Florin: în această carte povestesc cum am reușit să fac tranziția de la omul depresiv care eram odată, la un om fericit”. .

Pe langa pocainta, aceasta carte va ofera multe modalitati de a va intoarce pe picioare pentru a va reconstrui complet viata la fiecare nivel:

Fizic:

Spirit

Emotional

Spirit

Recomand din toata inima aceasta carte tuturor celor care au nevoie de ea si celor care nu au nevoie de ea in prezent. Nu stii niciodata cand un prieten are nevoie de tine, asculta-l, da-i sfaturi sau da sfaturi. O fac tot timpul. Acesta este cel mai simplu mod de a ajuta pe cineva: recomanda o carte!