Aprindeti lumanari parfumate, aduceti ciocolata calda cu scortisoara. Astazi va prezint o recenzie personala a unui cadou minunat primit recent, imi reluam notitele pe care le luam in timp ce citeam. De ce iese in evidenta Iubita mea, hai sa fim liberi scrisa de Bogdan Petre?

Iubita mea, hai sa fim liberi – o poveste despre intelegere?

O sa va explic. Coperta ii infatiseaza pe indragostitii Adam si Eva, asortati doar cu o esarfa rosie si de focul pasiunii dintre ei. Uimirea mea a inceput cand am descoperit in carte un barbat care, pe langa faptul ca era creativ din punct de vedere sexual, incerca sa-si inteleaga partenera, creand un mediu sigur din punct de vedere emotional si sexual pentru ea si descoperind cum pot avea o relatie sanatoasa.

Iubita mea, hai sa fim liberi – o scrisoare tandra

Cartea este ca o scrisoare speciala, tandra care este adresata femeii iubite. Intelege intuitiv ca relatiile nu sunt magie din senin, ci pace interioara si munca in echipa. In loc sa va despartiti sau sa cautati fericirea in afara unei relatii, optati pentru o analiza a punctelor tari si a punctelor slabe. Apoi, faceti un plan si prezentati-l persoanei pe care o alegeti.

“Iubita mea, am tinut mortis sa te fac sa intelegi acest lucru, pentru ca, atata vreme cat am planuit sa fac multe lucruri importante impreuna cu tine, trebuie sa stiu ca intelegi ca este necesar sa lupti alaturi de mine pentru ele.” (pag. 73).

Volumul are 207 pagini si este presarat cu capitole cu titluri diferite, cum ar fi “Hai sa scoatem toate frustrarile din noi si sa o luam de la zero”, “Sa incepem cu cybersexul” sau “Ce poate fi rau intr-un masaj erotic?”.

Cartea este potrivita pentru orice persoana cu varsta peste 18 ani, indiferent de starea civila. Daca nu esti inca intr-o relatie, stii ce sa adaugi pe lista de dorinte, mai ales daca esti deja intr-o relatie, ar putea fi sarea si piperul de care ai nevoie, sau daca esti deja intr-o relatie, poti cu ajutorul cartii sad ai un refresh magiei dintre voi in loc sa incerci sa aduci alte persoane in relatia voastra.

“Hai sa avem o relatie, bine? […] Dragostea mea, daca stim ce lucruri naturale ne ghideaza organic relatia, pornind de la interactiunile dintre noi si cele cu evenimentele din jurul nostru, daca suntem transparenti si actionam natural, putem avea o relatie sanatoasa.” (pag. 141).

Iubita mea, hai sa fim liberi – o poveste venita din experienta si experimente

Dupa absolvirea studiilor de filosofie si stiinte politice, Bogdan Petre este om de afaceri, proprietar al mai multor afaceri pornografice (The Hottie Club). Folosindu-se de vasta sa experienta maritala, si-a transformat propria experienta intr-un experiment si, combinand-o cu numeroase observatii, interviuri, analize, carti si cercetari, a creat formula dovedita pentru o viata (de cuplu) mai buna.

Daca esti barbat, citeste cartea si fii un barbat extraordinar, partenera ta nu va putea rezista. Daca sunteti femeie, luati cartea si faceti-i o surpriza. Sunt multumit de modul in care mi-am petrecut timpul citind in aceasta saptamana, multumesc Bogdan Petre! Va imbratisez cu inspiratie si recunostinta pentru loialitatea voastra. Voi reveni in curand cu noi vesti.