Amenajarea magaziei este un proces foarte important pentru orice persoana care tine ca acest spatiu sa fie cat mai bine ordonat si aranjat. De aceea, recomandam de fiecare data ca persoanele care lucreaza mult cu scule de mana sa isi amenajeze spatiul in asa fel incat sa se poata gasi toate obiectele de care este nevoie intr-un timp record. Cu siguranta nu vrei sa stai si sa cauti lucruri atunci cand ai treaba cu ele, mai ales cand vine vorba despre scule, asa ca iata mai multe sfaturi pentru a ordona tot ce inseamna scule si instrumente de mana.

Cum mentii sculele in ordine?

Pentru a mentine sculele in ordine, este ideal sa ai mai multe rafturi si locuri pe care sa le asezi. In felul acesta nu vei avea mult de cautat. In momentul in care nu stii pe unde sunt imprastiate anumite unelte sau obiecte de care ai neaparata nevoie la un moment dat in gospodarie sau pentru o lucrare, fie ca este vorba despre gradinarit sau despre micile reparatii tehnice, frustrarea si nervii care apar sunt un factor care te pot demotiva considerabil si care duc la scaderea vointei si la crearea tensiunilor inutile.

In momentul in care stii unde sunt pozitionate sculele de mana, uneltele de gradinarit sau anumite aparate electrice, respectiv manuale pe care le-ai cumparat de-a lungul timpului, imaginea de ansamblu se modifica radical si este dovedit stiintific ca din punct de vedere psihilogic gradul de motivare creste in mod apreciabil. La Hera Industrial poti gasi tot ce ai nevoie pentru amenajarea magaziei tale si poti sa iti aranjezi astfel lucrurile pentru a ramane in ordine.

Daca te gandesti la cat de neplacut este sa cauti ceva in magazie atunci cu siguranta va trebui sa treci la amenajarea magaziei cu scule cat de curand.

Inainte de a te apuca de amenajare, o foarte buna idee este sa concepi un mic plan de actiune si sa iei anumite masuri care sa te ajute si care vor avea rolul de a usura cu mult munca ulterioara a organizarii s a amenajarii.

Primul si cel mai important pas pentru organizarea unei magazii de unelte este sortarea. O astfel de operatiune poate fi facuta in functie de numerosi factori. Primul dintre ei poate fi marimea uneltelor si functia indeplinita de acestea. Poti incepe prin desemnarea de categorii in care poti sa iti imparti intreaga colectie de scule stranse in timp.

Una dintre primele categorii cu care este ideals a incepi ar fi uneltele care sunt folosite sezonier. Aici intra toate uneltele si sculele de gradinarit care in general ocupa mai mult spatiu. De asemenea, uneltele folosite in constructii si in amenajari interioare pot fi incadrate in aceasta categorie. De ceste unelte urmeaza sa ai nevoie in momentul in care vine sezonul pentru ele si in functie de anotimp deci le poti aduce in atentie doar atunci cand iti trebuie si le poti depozita in alta parte cand nu mai ai nevoie de ele.